• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
uCause Community » Trash & Archives » Trash » Website Name (Hey all)
Website Name
Maczo12310Date: Thursday, 2010-09-23, 9:41 PM | Message # 1
Member
Group: Senior Members
Messages: 987
Awards: 12
Reputation: 11
Status: :-(
And here i am again :/ With another problem. I made a website to learn a test things on it. Now i think i will do something with it, And i want to change my website name. Is that posible ?


Visit my Graphic forum board on uCause !!!
 
0 Thanked you For This Useful Post:
AnimorphDate: Thursday, 2010-09-23, 9:42 PM | Message # 2
uCause forum Admin
Group: Developer
Messages: 2835
Awards: 73
Status: :-(
what do u mean by name ?

the site title of the sitename.ucoz.com name ?

 
0 Thanked you For This Useful Post:
Maczo12310Date: Thursday, 2010-09-23, 9:46 PM | Message # 3
Member
Group: Senior Members
Messages: 987
Awards: 12
Reputation: 11
Status: :-(
no, The domain name. My domain is testsite.ucoz.com, and now i want to change it, Is it posible ?


Visit my Graphic forum board on uCause !!!
 
0 Thanked you For This Useful Post:
AcidDate: Thursday, 2010-09-23, 9:48 PM | Message # 4
Member
Group: Senior Members
Messages: 473
Awards: 8
Reputation: 14
Status: :-(
Donught, No.
But if you get a free domain from like co.nr or dot.tk you can attach it.
Or if you buy one.


 
0 Thanked you For This Useful Post:
Maczo12310Date: Thursday, 2010-09-23, 9:48 PM | Message # 5
Member
Group: Senior Members
Messages: 987
Awards: 12
Reputation: 11
Status: :-(
Ohh how sad that is. So what do i have to make new website ?


Visit my Graphic forum board on uCause !!!
 
0 Thanked you For This Useful Post:
AcidDate: Thursday, 2010-09-23, 9:49 PM | Message # 6
Member
Group: Senior Members
Messages: 473
Awards: 8
Reputation: 14
Status: :-(
Edit on my post, read it.

 
0 Thanked you For This Useful Post:
Maczo12310Date: Thursday, 2010-09-23, 9:50 PM | Message # 7
Member
Group: Senior Members
Messages: 987
Awards: 12
Reputation: 11
Status: :-(
Ohh. So if i make a domain on co.nr i will have a name i want ? And the staff i have on my website will not disapear


Visit my Graphic forum board on uCause !!!
 
0 Thanked you For This Useful Post:
AcidDate: Thursday, 2010-09-23, 9:52 PM | Message # 8
Member
Group: Senior Members
Messages: 473
Awards: 8
Reputation: 14
Status: :-(
Donught, nope, you will have to attach it though.
If you don't want people to get on the other domain when they happen ti click a link with the old domain name.


 
0 Thanked you For This Useful Post:
Maczo12310Date: Thursday, 2010-09-23, 9:55 PM | Message # 9
Member
Group: Senior Members
Messages: 987
Awards: 12
Reputation: 11
Status: :-(
So how do i attach it to every single page?


Visit my Graphic forum board on uCause !!!
 
0 Thanked you For This Useful Post:
AnimorphDate: Thursday, 2010-09-23, 9:56 PM | Message # 10
uCause forum Admin
Group: Developer
Messages: 2835
Awards: 73
Status: :-(
Acid, thanks for explaining i was busy with your site so sorry that i didn't saw this Donught
 
0 Thanked you For This Useful Post:
Maczo12310Date: Thursday, 2010-09-23, 9:59 PM | Message # 11
Member
Group: Senior Members
Messages: 987
Awards: 12
Reputation: 11
Status: :-(
Okey, but plz can someone explain me how to attach all the pages to a different domain


Visit my Graphic forum board on uCause !!!
 
0 Thanked you For This Useful Post:
AcidDate: Thursday, 2010-09-23, 10:01 PM | Message # 12
Member
Group: Senior Members
Messages: 473
Awards: 8
Reputation: 14
Status: :-(
Donught, CP --> Domain attachment and any of the options.

Or if you use dot.tk you just need to use only that domain, but it ALWAYS displays "http://yoursite.tk


 
0 Thanked you For This Useful Post:
Maczo12310Date: Thursday, 2010-09-23, 10:03 PM | Message # 13
Member
Group: Senior Members
Messages: 987
Awards: 12
Reputation: 11
Status: :-(
ohh okey, So if i use dot.tk i dont need to attach other pages, or do i have to ?


Visit my Graphic forum board on uCause !!!
 
0 Thanked you For This Useful Post:
AcidDate: Thursday, 2010-09-23, 10:03 PM | Message # 14
Member
Group: Senior Members
Messages: 473
Awards: 8
Reputation: 14
Status: :-(
Donught, You don't have to but ALL pages url are the same, so you can't link that way.

 
0 Thanked you For This Useful Post:
Maczo12310Date: Thursday, 2010-09-23, 10:10 PM | Message # 15
Member
Group: Senior Members
Messages: 987
Awards: 12
Reputation: 11
Status: :-(
thank you


Visit my Graphic forum board on uCause !!!
 
0 Thanked you For This Useful Post:
uCause Community » Trash & Archives » Trash » Website Name (Hey all)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


"Making uCoz web designs simple and easy to use"
- uCause Developers